AM 663 en 993 NL versie

                                                               Ontwerpsprojekt van 2 AM Jocadis toestellen in 2021

 

Onze Eosyra/Rail Track team, eigenaar van het handelfonds en van het Jocadis merk, wenst voor 2021 een nieuwe produktie te starten qua twee AM  Jocadis treintoestellen, HO schaal, en dit normaal voor een verkoop ten laatste in het vierde kwartaal van 2021, volgens de inlichtingen die we nu ter beschikking hebben.

Het gaat over  AM 663 (Klassiek) en AM 993 (Cityrail), beide in de recente  new look versie waarin deze 2 treintoestellen vandaag nog op het  Belgische spoor rijden, soms samen. Ze worden onderhouden en herzien in het atelier van Kinkempois (Luik).

Elk treintoestel zou aan 200 exemplaren worden geproduceerd, in DC, DCC, AC met opgenomen verlichting, en met Sound als optie, in samenwerking met LS Models

Het feit dat we de  2 AM terzelfdertijd ontwerpen komt door verplichte minimale produktievoorwaarden vanwege onze producent in China.

Dit ontwerp wordt werkelijkheid als we genoeg preorders krijgen door de geinteresseerde aankoopskandidaten, die ons zo zouden toelaten de break-even point te halen.  Dit break-even punt is hoogst noodzakelijk om verder te gaan.

Verdere inlichtingen betreffende de prijzen en de orders zullen op de websites (en Facebook) van Rail-Track en Jocazz progressief  worden vermeld. Een kommunikatie zal ook aan MTT worden toegezonden.

De preorders voor deze twee modellen zullen mogelijk zijn op site van  jocazz (www.jocazz.be) vanaf  15/02/2021.

Vandaag zijn de definitieve prijzen nog niet bekend, maar zouden niet ver zijn van deze van de voormalige produktie (AM777) plus de verhoging gevraagd door de producent en de vervoerder.

 

Les commentaires sont fermés

Aller à la barre d’outils